Om PrecaGlove®

PrecaGlove®

Baggrunden for PrecaGlove® kommer fra en gentagen irritation over håndteringen af engangshandsker ved forskellige fødevarer som frugt, brød, bland-selv-slik, buffeter osv. Nuværende løsninger gør simpelthen, at man ikke kan få engangshandskerne på uden at røre dem udvendigt.

 

Derved er der mulighed for, man overfører bakterier fra sine hænder over på handskerne, hvorefter man så kan sprede bakterier til de fødevarer, man rører, og til de næste personer, som skal tage fra samme bunke handsker.

 

Det løser vi så folk kan tage engangshandsker på begge hænder, uden at røre handskerne udvendigt.

 

Sammen arbejder vi for at skabe et godt produkt i dansk design. Med et produkt lavet i Danmark er vejen kort til virksomhederne, og ændringer af design eller funktionalitet kan dermed ske hurtigt til høj kvalitet. Danske firmaer har hjulpet med designet og udviklingen på nogle områder af produktet.

 

Vi vil gerne støtte dansk industri, så både tegninger, værktøjer, støbeforme og handsker laves i Danmark. Vi tror på, at det kan betale sig at have samarbejdspartnerne tæt på.

Carsten Knudsen

Carsten er produktudvikler og founder. Carsten er uddannet mekaniker og arbejder som faglærer på HEG i Aars, hvor han er ansvarlig for entreprenørmaskinmekanikerlærlinge.

Carsten er CEO i PrecaGlove® og arbejder hårdt for at dispenserne skal være så robuste, elegante og nemme at bruge, så produktet er klar til at blive bredt ud over hele verden.

Preben Nielsen

Preben er El-installatør og indehaver af Midtfjord El i Løgstør med ca. 40 ansatte. Preben har været selvstændig i over 20 år og sidder i forskellige bestyrelser.

Asbjørn Berge

Asbjørn er tidligere topdirektør og nu professionelt bestyrelsesmedlem. Asbjørn er medejer og stifter af mange forskellige virksomheder – lige fra små firmaer til store multinationale selskaber med en omsætning på over 3 milliarder om året.